15 de febr. 2012

Òscars 2012

Ja ha arribat el gran dia pel cinema! El diumenge 26 de febrer es celebra a Los Angeles la gran gala d'entrega dels Oscars 2012. Aquest any se'n celebra l'edició número 84 i com és lògic, les apostes en les diferents categories estan a l'ordre del dia. 

A partir de dilluns dia 20 de febrer, la Biblioteca es vesteix de gala i ofereix a tots els seus usuaris la possibilitat d'endur-se en préstec pel·lícules premiades en edicions anteriors o bé pel·lícules on els seus protagonistes o directors estan nominats aquest any.

  • Pel·lícules premiades amb l'Òscar a la millor pel·lícula i que pots trobar a la Biblioteca:  No es país para viejos (2007), Million Dollar Baby (2004), Una mente maravillosa (2001), Gladiator (2000), American Beauty (1999), Shakespeare in love (1998) i moltes més!!!
  • Pel·lícules de Woody Allen i Martin Scorsese, dos directors que en l'actual edició estan nominats a la categoria de millor direcció. De Woody Allen la Biblioteca disposa de films com: Match Point, Scoop o Cassandra's dream entre d'altres i de Martin Scorsese No direction Home, El Aviador o Gangs of New York.
  • Pel·lícules de Glenn Close i Meryl Streep, nominades en aquesta edició de 2012 a la categoria de millor interpretació femenina. De Glenn Close t'oferim els següents títols: El león en invierno, 101 dálmatas más vivos que nunca i Atracción Fatal i de Meryl Strepp: Tallo de hierro, Las horas, Secretos compartidos o First do no harm entre d'altres.
  • I finalment  pel·lícules de Brad Pitt i George Clooney, nominats a la categoria de millor interpretació masculina  en l'actual edició de 2012. De Brad Pitt pots trobar a la biblioteca diversos films com: Spy Game, Sr i Sra Smith i Conoces a Joe Black i de George Clooney: Bona nit, i bona sort, Crueldad intolerable, Un día inolvidable entre d'altres.
Així doncs no ho dubtis, passa per la Biblioteca per veure aquesta exposició de pel·lícules i aprofita per endur-te en préstec les que més t'agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada