4 de febr. 2012

Els contes de l'Ós Mandrós

Els contes de l'Ós MandrósEn la primera hora del conte d'aquest nou any vam rebre la visita de l'Albert Marqués, conegut com l'Ós Mandrós.

El dia 1 de febrer, un públic d'unes cinquanta persones, entre els nens i nenes i els seus participatius acompanyants, va poder gaudir amb les històries divertidíssimes que ens va explicar l'Ós.


La sessió va començar amb el conte dels tres garrins i el llobató Ferocin,  i va continuar amb la història d'una relació complicada entre els dits de les dues mans. Vam acabar amb el conte d'en Simó, un conillet que només sabia dir dues paraules ... i quines!

Ja tenim ganes que arribi el 7 de març per poder escoltar els Contes de la Tieta Lourdes de l'Elisa Jorba!

3 de febr. 2012

Xerrada "Els Límits no són una norma, sinó un criteri"

Xerrada de prevencióEl dia 9 de febrer a les 8 del vespre, en el marc de la Campanya de prevenció en el consum d'alcohol i altres drogues en menors d'edat  promoguda per l'Ajuntament de Torelló amb altres entitats, la pedagoga Maria Jesús Comellas farà una xerrada adreçada a pares i mares per aprendre a enfocar les festes des de casa.

En aquesta xerrada es parlarà de límits, comunicació i estratègies, pensant especialment en el Carnaval que s'acosta.

1 de febr. 2012

Hora del conte amb l'Ós Mandrós

Avui a les 6 de la tarda hi ha hora del conte a la Sala Infantil. En aquesta ocasió gaudirem amb l'espectacle "Els contes de l'Ós Mandrós".

La propera sessió serà el dia 7 de març, en què ens visitarà l'Elisa Jorba.

Exposició de cartells de Carnaval


A partir d'avui, al vestíbul de la Biblioteca hi podeu trobar una exposició de cartells antics del Carnaval de Torelló i Senyoretes extrets de la col·lecció local.


A més, us hem seleccionat uns quants llibres de Carnaval (a la sala d'adults i a la sala infantil), i llibres de cuina del dijous llarder i de quaresma.

Benvinguts

Avui dia 1 de febrer de 2012, les Biblioteques de Torelló estrenem blog per fer-vos arribar la informació amb més rapidesa i alhora, poder rebre els comentaris i aportacions que ens vulgueu enviar.

A part del blog, recordeu que la pàgina web de la Biblioteca continua sent operativa i també que tenim pàgina pròpia a Facebook.

Bona lectura!