16 d’abr. 2012

Sant Jordi 2012

Il·lustració d'Alba Marina Rivera
Aquest Sant Jordi les biblioteques de Torelló estarem molt enfeinades. Ja vam començar a escalfar motors aquest diumenge acollint l'acte d'homenatge a Segimon Serrallonga, en què es va presentar la nova edició de Les Noces del Cel i l'Infern de William Blake.

La setmana que ve, tal com us vam anunciar fa uns dies, els alumnes del Taller d'escriptura de Sant Vicenç de Torelló ens oferiran dues sessions d'hora del conte. El dimarts dia 17 va especialment dirigit per un públic de 3 a 5 anys, i el dia 19 pels nens i nenes a partir de 5 anys. Les dues sessions seran a les 6 de la tarda a la sala infantil de la Biblioteca Dos Rius, on de pas podreu visitar l'exposició dels mateixos alumnes del Taller titulada Un món de contes.

El dia de Sant Jordi, la coral Cervià farà el concert La música a les obres de Cervantes a la Biblioteca Dos Rius, basat en el recull realitzat per Miquel de Querol. L'acte començarà a les 9 del vespre.

PERÒ AIXÒ NO ÉS TOT! Com que el dia 25 d'abril celebrem els 25 anys de la Biblioteca del Barri de Montserrat, ho celebrarem amb una altra hora del conte amb els Titelles Naip, en aquest cas al local del carrer Núria on podrem veure l'espectacle Les aventures de la família Raton

Per acabar d'arrodonir la setmana, el 28 d'abril i també a la Biblioteca del Barri de Montserrat en Gerard Verdaguer farà una conferència per repassar aquests 25 anys de biblioteca. A més, es farà un reconeixement a la feina feta per l'Imma Bach, la fins fa poc directora de les biblioteques de Torelló.

Si voleu més informació de tots els actes que s'estan fent i es faran a Torelló per aquest Sant Jordi, podeu passar per les biblioteques a buscar programes de mà.