20 de març 2013

Hora del conte amb en Pau i la Laia


Ahir vàrem rematar la programació d'activitats d'hivern a la sala infantil de la Biblioteca Dos Rius amb la visita de 2 personatges ben coneguts de la literatura infantil, en Pau i la Laia,  i d'una de les seves creadores, l'Adelina Palacín. L'Adelina i la Gemma Redortra, en representació de l'editorial Eumo, ens van explicar el procés de creació d'un conte i  cadascun dels elements que  hi intervenen: l'autor del text, l'il·lustrador i l'editorial. Van presentar-nos els últims títols la nova col·lecció de contes d'en Pau i la Laia, En Pau i la Laia i les tradicions catalanes.

Parlant, parlant del procés creatiu van decidir recrear-lo en directe i sense que ningú s'ho esperés va aparèixer la Vella Quaresma cridant esfereïda que la perseguien per tallar-li una cama. Darrera seu la Doctora tisores, que amb l'ajuda del públic i de l'Adelina a la fi va decidir que encara era d'hora per tallar-li  a la Vella Quaresma les dues cames que li quedaven.

Del grup de teatre La Serpentina, la complicitat d'ambdues amb l'autora ens van fer passar una bona estona .
Hi havia un punt de venda de llibres de Can Xicoy, i uns quants van aprofitar l'ocasió per tenir un llibre signat per l'autora.

Érem MOLTS i MOLTES. 80 nens i nenes ben comptats + els seus acompanyants. Unes 130 persones i personetes a la sala infantil ... "ambientasso"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada