3 de des. 2013

Escoles d'escripturaDesprés d’haver vist el post del concurs literari potser us han vingut ganes de participar, però no confieu en les vostres facultats per redactar a un bon nivell.

Per això hi ha cursos d’escriptura, que posen a l’abast de tothom qui s’hi vulgui adreçar les eines i les tècniques pròpies de l’ofici d’escriure. L’objectiu és aprofundir en el plaer de la lectura i l’escriptura i donar a conèixer les arts i els oficis de la paraula.

En general no s’exigeix un nivell de coneixements o formació per poder-hi accedir. Només en alguns dels cursos l’alumnat ha de fer una prova prèvia i no cal preocupar-se pel fet de no viure a prop d’una escola d’escriptura, perquè a més de cursos presencials també hi ha de virtuals per seguir des de casa.

Per a més informació us podeu adreçar a l'Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, de llarga tradició; l'escola de la Blanca Busquets, coneguda escriptora o, ben a prop d'aquí, l'Scripta Espai Literari, que, a més de cursos, organitzen vetllades literàries i altres activitats relacionades amb la lectura i escriptura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada