9 de des. 2013

Mr. Bean a la Biblioteca

Una mica d’humor per començar la setmana.
L’actor Rowan Atkinson va fer una de les seves primeres aparicions a la pantalla com l’agent d’enllaç poc espavilat, que tenia Sean Connery en la seva darrera interpretació com a James Bond a “Mai no diguis mai més”. Poc després va interpretar les diferents reencarnacions d’Edmund Blackadder a la saga de l’Escurçó negre, una sèrie de culte, i finalment va donar vida a la seva gran creació: Mr. Bean.  
El personatge de Mr. Bean és un tipus maldestre però simpàtic. Viu sol en el seu petit apartament i no parla, i quan ho fa, només algunes paraules entre dents en veu baixa. Sovint sembla no adonar-se del funcionament bàsic de les coses i del món, i l’humor prové dels seus intents de fer tasques simples i de la seva original (i moltes vegades absurdes) solucions als problemes, el seu menyspreu pels altres, la seva mesquinesa i maldat ocasional.
Malgrat el temps transcorregut el seu humor continua plenament vigent i ara, us oferim un dels primers episodis de la sèrie, de l’any 1990, en que Mr. Bean va, com no, a la biblioteca i, es clar té alguns problemes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada