23 d’abr. 2013

Salvador Espriu

Passo pels
camins
encalmats que 
porten la claror
dels cims.
Salvador Espriu

Instal.lació

Els alumnes de l'escola d'art Els Gabins us han preparat una instal.lació realitzada amb llibres per reciclar. 22 d’abr. 2013

Tertúlia amb Anna Monreal

Dijous, a la sessió del Club de Lectura, compartirem amb l'autora del llibre Olives picants, l'Anna Monreal, les experiències lectores.


La Maria Encarnació té seixanta-cinc anys, regenta una parada d’olives i bacallà al mercat i espera que un home la faci sentir com quan en tenia vint-i-cinc. La Rut, de vint-i-nou, n’espera un altre que li faci perdre la virginitat mentre vegeta en un entresòl que comparteix amb els seus pares. I l’home que espera la Muriel mentre fuma compulsivament al menjador de casa posseeix allò que ha de salvar la vida del seu fill i que cap màquina pot fabricar. Finalment, aquests tres homes apareixeran a les seves vides, però algunes sabran aprofitar millor que les altres l’oportunitat que fa tants anys que esperen.
Olives picants és la primera novel·la d’Anna Monreal, una autora desacomplexada i mordaç, amb el do de l’observació i de l’humor.

L'Anna Monreal, nascuda a Barcelona, viu actualment a Tarragona
i és alumna de d'escola d'escriptura de l'Ateneu barcelonès.
Olives picants, és la seva primera novel.la i va rebre el 13è Premi el Lector de L'Odissea.
 
 
 
 
Podeu llegir el primer capítol clicant aquí: