24 de jul. 2013

Conte amb cançons

Gran èxit de públic a l'activitat de conte amb cançons d'aquest matí a la Biblioteca Dos Rius. Més de 150 persones, la majoria nens, han gaudit d'aquest acte que posa punt final als casals d'aquest mes i obre els actes de la Festa Major de Torelló.

23 de jul. 2013

Titelles

Aquest dimecres dia 24, a les 11 del matí, podeu venir a la biblioteca Dos Rius a veure un conte amb titelles i teatrí.

22 de jul. 2013

Territoris fantàstics

Encara sou a temps de veure, a la biblioteca Dos Rius, l'exposició "Territoris fantàstics", que se centra en aquella literatura infantil i juvenil que ha fet de la fantasia el seu ingredient bàsic. I en concret, fixa l’atenció en aquells contes, còmics i novel·les on l’autor juga amb dos mons paral·lels, un de real i un de fantàstic, i crea un lloc de pas, o bé, un mitjà de transport per comunicar-los ambdós.
Molts dels seus protagonistes tenen la sort o el poder de trobar un mitjà de transport o un passadís secret que els permet accedir a un territori que sovint es regeix per unes regles diferents, on els personatges tenen característiques plenes d’imaginació, on algunes de les aventures són inimaginables en el nostre món, on la lluita entre el bé i el mal sovint és present, on el temps s’estira i s’arronsa com un xiclet, i moltes altres coses.