17 de març 2014

"Llegir al teatre : trobada de clubs de lectura al TNCDissabte 15, de març , va tenir lloc la trobada dels clubs de lectura que participen al programa
                                “Llegir al teatre”

Al matí, l’Assumpta Arimany, conductora del Club de Lectura de la Gent Gran, de Torelló, va assistir a una sessió de formació sobre els textos que es treballen al club: El cantador, de Serafí Pitarra, i  El joc de l’amor i de l’atzar, de Pierre Marivaux. En aquesta sessió els va acompanyar, entre altres experts, en Josep Maria Flotats, que juntament amb l’equip tècnic del TNC, així com l’equip artístic que està posant en escena aquestes obres.

A la tarda, va tenir lloc una trobada dels 13 clubs participants, que van poder compartir berenar i conversa amb en Josep M. Benet i Jornet, i Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques.

La jornada va finalitzar amb l’assistència a l’espectacle : Doña Rosita la soltera o el lenguaje de las flores de Federico García Lorca, magníficament interpretada per Nora Navas.

“Llegir al teatre” va néixer de la col·laboració entre el TNC i el Servei de Biblioteques amb la voluntat de crear, o incentivar els clubs de lectura de les biblioteques públiques d’arreu de Catalunya a l’entorn de textos teatrals, per tal 
de millorar la formació dels espectadors i implicar la ciutadania respecte al fet teatral i la cultura en general.

Trobareu més informació a: Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada