26 de maig 2014

El Club del Llibre

El Club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques promogut per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de diverses editorials. 
El 29 de maig a les 19 hores, Lorenzo Silva estarà a la Biblioteca Joan Triadú de Vic, on ens trobarem els Clubs de lectura de les biblioteques de la comarca d'Osona amb l'autor, per comentar "La marca del meridiano", el llibre amb que va guanyar el Premi Planeta de l'any 2012. 

Lorenzo Silva va exercir com advocat fins el 2002 i com a escriptor ha publicat un gran nombre de relats, assajos literaris i articles per a diferents revistes i diaris. L'autor destaca per les seves novel·les juvenils, i per la sèrie policíaca protagonitzada pels investigadors de la Guardia Civil Bevilacqua i Chamorro, un brigada i una sergent. Iniciada amb "El lejano país de los estanques", "La marca del meridiano" és la setena entrega d'una sèrie que ha guanyat nombrosos premis literaris. Una de les seves obres, "La flaqueza del bolchevique" ha estat adaptada al cinema. ambé destaquen els seus assajos com "Del Rif al Yebala. Viaje al sueño y la pesadilla de Marruecos".

Teniu més informació sobre Lorenzo Silva i la seva obra a la seva web.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada