30 d’abr. 2014

La República dels contes, amb Jordi Font

Els contes sempre comencen amb: “En un país molt i molt llunyà” però on és exactament aquest país? o “En un poble molt i molt llunyà” però on és exactament aquest poble? Doncs ho hem descobert! Tots es troben a la República dels Contes. Un lloc on tothom vivia amb harmonia, alegria i felicitat fins que va passar… Allò!
Una història d’amor, d’aventures, d’alegria, de por, de fantasies, de guerres… On coneixerem Oques muntanyenques, peixos artistes, princeses pacients, serps gegants i flors increíbles!
En Jordi Font diu que va ser gràcies a la seva iaia que va entrar en contacte amb el món del teatre, quan el portava des de ben petit als assaigs de la companyia de Calldetenes, l’Espardenya Teatre. Allà va començar a agafar afició, i la mosca del teatre el va picar.
Durant el 2007 va treballar a la sèrie el “Cor de la ciutat” de TV3. El 2008 va entrar a l’escola de teatre el Galliner i el 2010 a l’Institut del Teatre. Des de el 2010 que estic cursant interpretació a l’institut del teatre de Barcelona.

Al nostre Facebook podeu veure fotos de l'actuació.
Si voleu més informació podeu visitar el blog d'en Jordi Font.