2 d’oct. 2017

Presentació de "De teulades en amunt"

L’autora, Isabel del Pilar Valero Herrera, va néixer a Arroyomolinos de Montánchez (Càceres) el 1957, però viu a Vilafranca del Penedès des dels 4 anys. Va començar a llegir i a escriure des de molt petita. Li agradava inventar i explicar històries i parlar amb éssers imaginaris. Avui dia, diu que no ha canviat gaire: “M’invento (o no) la vida, i converso amb éssers reals i ficticis, mitjançant l’escriptura”.


Fins ara ha publicat Conta’m un conte (2012), El món de les rialles (2012) i Calidoscopi (2015). També ha col·laborat en diverses obres col·lectives i ha estat reconeguda amb el premi Antoni Massanell 2013 i 2015 i el Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras 2014. Forma part del col·lectiu EVA 354 i comparteix pensaments, idees, poemes, relats, contes i aficions a diferents blogs. A més, coordina l’hora del conte al Cafè de lletres de Vilafranca.

Ara ens presenta De teulades en amunt, un recull de poemes on, com diu Mercé Bagaria a la seva ressenya “L’autora se situa, com el déu mitològic, en una posició de privilegi, des d’on poder contemplar escrupolosament la natura amb tots els matisos, amb totes les criatures que l’habiten. Amb la ploma, com si es tractés d’una càmera, ens fa un pla general i després acosta l’objectiu fins que se centra en l’aspecte més minuciós i, no contenta amb això, travessa la pell i s’hi endinsa, de manera que el lector pugui copsar què s’esdevé tant a fora com a dins, a les entranyes del poeta i del poema.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada