19 de juny 2018

Recomanem: Formatges dels Pirineus

Formatges dels Pirineus: Els 50 millors
Autores: Laia Pont Diez i Natàlia Nicolau Villellas
Valls, Ed. Cossetània, 2017

Qualsevol moment de l’any es bo per anar-hi, però quan arriba la calor de l’estiu encara es posa més be fer una escapada als Pirineus per gaudir de les agradables temperatures, els magnífics paisatges i els indubtables plaers gastronòmics que ens ofereix.

Tant si la vostra destinació es troba al nord com al sud de la frontera, cap al Cantàbric o la Mediterrània, en aquest llibre trobareu no una, sinó cinquanta recomanacions de llocs on anar pel simple gust de tastar els millors formatges de cabra, ovella o vaca. Uns productes històrics, amb receptes perfectes i aromes rústiques que han passat de generació en generació. Uns formatges que no trobareu al supermercat i que no oblidareu.

Les autores, de la tria i del llibre, son Enginyeres Tècniques Agrícoles, especialistes en la recerca i innovació dels sector formatger, amants i coneixedores dels producte i viatgeres incansables a la cerca de l’excel·lència. En els seus viatges de descoberta han parlat amb un gran nombre de pastors, formatgers, ovelles, cabres i vaques. Així han fet la selecció d’uns formatges amb una història molt especial i un gust a l’alçada.


Bon viatge i Bon profit.

Si voleu saber més coses del món dels formatges o sobre les autores, visiteu el seu blog