5 d’abr. 2019

Activitats Sant Jordi


Durant tot el mes d’abril a les biblioteques de Torelló celebrem Sant Jordi amb un seguit d’activitats per a tots els gustos i públics.

Comencem a la Biblioteca Dos Rius, el divendres dia 5 a les 19:30 hores, amb la presentació del llibre "Torelló desaparegut" de l’historiador Santi Molera i Clota, que comptarà amb la participació de l’autor, d’Elisabet Nogareda, editora de l'Editorial Efadós i de Gilbert Arroyo, periodista i prologuista del llibre.

A partir de l’11 d’abril i fins al 2 de maig podeu visitar l’Exposició de Dotzè Fotoclips de l'A.F.T. "Diàleg tres per quatre" El número dotze ha estat pres com a eix principal d’aquest treball elaborat pels socis de l'entitat durant l'any 2018. Diversos personatges de la cultura catalana tenen un paper important en aquesta mostra de l’Agrupació Fotogràfica de Torelló.

Aquest mes us oferim dues sesions d'Hora del conte per a infants a partir de 4 anys. Dimecres 10 a les 18 hores, a la Biblioteca Dos Rius, “Contes a palau”. Els reis protagonitzen les estranyes i divertides aventures que el Blai Senabre us contarà, però això si, amb l'ajuda i col·laboració de tots. A la Biblioteca del Barri de Montserrat, el dimecres 24 a les 18 hores, trobareu la Rosa Pinyol i potser sortireu “Tocats de l’ala!!!”. Ja veureu que tot el corral esta ben revolucionat, les gallines, els pollastres, els capons, els titots i els ànecs s’han plantat i han dit prou ni ous, ni brous, ni sopes, ni rostits. Ui, ui, ui, vés a saber com acabarà.

El mateix dimecres 24 a les 20:00 hores i en commemoració dels 100 anys del naixement de l’artista, tindrà lloc a la Biblioteca Dos Rius la “Conferència sobre Joan Brossa”, a càrrec de Glòria Bordons, catedràtica de Filologia Catalana de la UB i membre del Patrona de la Fundació Joan Brossa. L’acte serà presentat per la Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB i tot seguit podreu gaudir del recital poètic “Núria Candela diu Joan Brossa”.

Acabem les activitats a la Biblioteca Dos Rius el divendres 26 a les 19 hores amb “Lectorant”, una comèdia sobre com la tecnologia modifica els nostres hàbits lectors i fa que "llegir com abans" sigui cada dia més difícil per a moltes persones. Un divertit espectacle teatral d’animació a la lectura, adreçat a públic adult, en que l’Eugenia González La Rosa ens portarà de viatge a les millors pàgines de la literatura universal.