10 de maig 2019

Recomanem: Enigmes: desafia la teva ment amb 25 històries de misteri


Amb aquest llibre teniu una bona oportunitat de recuperar un costum que ha anat desapareixent des que van arribar els ordinadors, les tauletes i, sobretot, els mòbils. Es tracta dels jocs en grup o en família.

Titulat en Disseny Gràfic per l'Escola Massana de Barcelona i guanyador de diversos premis, Victor Escandell, l'autor, és col·laborador de diversos diaris i de les principals agències de publicitat il·lustrant campanyes gràfiques i de TV. Ha publicat nombrosos llibres il·lustrats, tant per a públic infantil com per adult, i gràcies als seus variats registres estilístics, col·labora també com a il·lustrador per a institucions i empreses de diversos sectors.

A "Enigmes: desafia la teva ment amb 25 històries de misteri" podeu posar a prova el vostre enginy amb 25 històries de misteri, seleccionades i adaptades per Ana Gallo amb diversos graus de dificultat, la qual cosa les fa molt adients per a totes les edats. Així que, accepteu el desafiament si voleu saber, entre altres misteris, perquè el senyor Blas agafa l’ascensor fins al cinquè pis uns dies i fins al setè uns altres.