1 d’abr. 2020

In-Edit TV i altres documentals

Si esteu cercant contingut de vídeo a diverses àrees temàtiques, tant si ho feu amb finalitats de lleure com d'estudi, Ebiblio us permet l’accés als documentals de Public Library Video Online. 

Es tracta d’un servei, només disponible per a biblioteques públiques amb un amplíssim catàleg de gairebé 50.000 vídeos en streaming, amb temes que abasten la ciència, la història, l'enginyeria, la salut, les arts escèniques, la religió, el cinema, la moda i molts altres. Aquests documentals han estat realitzats per productores de prestigi internacional com l'ABC dels Estats Units, l'Arthaus Musik alemanya o les britàniques BBC i British Film Institute. 

Una aportació catalana al món dels documentals online, en aquest cas de tema exclusivament musical, és IN-EDIT TV, el primer web de vídeo a la carta (VOD) dedicat al gènere. Aquest portal dedicat al visionat de documentals musicals en streaming, és a dir, sense descàrrega, és l'evolució i conseqüència de IN-EDIT Barcelona que s'ha convertit en el festival dedicat al documental musical amb més públic del món des de la seva creació, l'any 2003.

El punt de partida de la seva oferta és la programació que ha passat pel festival en aquests anys, però també s'inclouen documentals que no van estar al festival per alguna raó però que compten amb una bona qualitat artística. Com és habitual als documentals, els continguts estaran en Versió Original si l'idioma original és l'espanyol o en versió original subtitulada a l'espanyol si l'idioma original és un altre. 

A la fitxa dels títols s’indica si la qualitat es SD (standard definition) o HD (high definition), SD és qualitat similar a l'DVD i HD el millora.

L'univers del documental musical és enorme i cada documental és molt diferent. A IN-EDIT TV hi ha música clàssica, pop, rock, reggae, heavy, jazz, música contemporània ... i això vol dir que qualsevol espectador podrà trobar, com a mínim, un documental del seu interès.


Tot i que és un servei de pagament, els Usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona poden accedir gratuïtament a IN-EDIT TV. Per veure els documentals del catàleg inclosos en aquest servei, només heu de tenir el carnet de la vostra biblioteca i el PIN. Podeu accedir-hi a la plataforma des de l’enllaç de l’Aladí (la icona de l’ull que diu versió digital), o directament des d’aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada